Регистрирайте Вашата първа безплатна консултация още СЕГА

Изключителна медена смес с добавени суперхранителни съставки

D4X GET ACTIVE 
Поддържане на енергия

Създава в организма оптимално съчетание на всички елементи, необходими за здравето и поддържането на енергията на високо ниво.

Съдържа строителен материал за мускулите и богати на аминокиселини компоненти. Помага да се намали болката в мускулите след тренировки. Повишава издржливостта по време на физическа работа. Насища тялото с енергия, необходима за ежедневната физическа и умствена дейност. Ускорява вътреклетъчната обмяна на веществата. Подобрява работата на сърдечно - съдовата система.

Състав: Купаж от различни сортове мед, спирулина на прах, екстракт от канела, перга /пчелен хляб/, L - карнозин, растителни фосфолипиди /от соев лецитин/, кехлибарена киселина, L - арганин

 

D4X GET YOUNG
Борба със стареенето

Съдържа хранителни вещества и растителни екстракти, които предлагат различни стратегии за борба с възрастта. Предотвратява възрастовите промени, увеличава продължителността на живота, стимулира клетъчната регенерация и  подобрява общото състояние.

Предотвратява вредата, нанасяна от свободните радикали, действа като щит за клетките.

Помага за поддържане на гъвкавостта и еластичността на кожата. Спомага за намаляване на пагубното влияние на УВ - радиацията. Подобрява храносмилането и усвояването на витамините.

Състав: Купаж от различни сортове мед, екстракт от акай бери, екстракт от бъз, ресвератрол, екстракт от карамфил, растителни фосфолипиди /от соев лецитин/, пчелно млечице 

 

D4X GET SMART 
Активиране работата на главния мозък

Оптимизира когнитивните /познавателните/ функции на мозъка, укрепва паметта и подобрява способността за обучение. Комплексът отстранява стреса и умората, подобрява настроението, зарежда с енергия и повишава концентрацията на внимание.

Подобрява работата на главния мозък: паметта, концентрацията, скоростта и точността на изпълнение на задачите.Предпазва клетките на централната нервна система  /ЦНС/ от свободните радикали. Повишава стресоустойчивостта. Подобрява кръвообращението на главния мозък. Премахва чувството за тревожност.

Състав: Купаж от различни сортове мед, матча, екстракт от розмарин, екстракт от какаови зърна, растителни фосфолипиди /от соев лецитин/, екстракт от женшен, екстракт от прополис, екстракт от орех

 

D4X GET DETOX 
Възстановяване на физиологичното равновесие

Мобилизира ресурсите на тялото и рязко стартира процеса на неговото прочистване при запазване на всички функции на здраво състояние. Комплексът регулира и активизира дейността на всички органи с детоксикационна функция, и зарежда организма с естествена енергия, жизнена сила и здраве.

Помага в комплексната рехабилитация след сериозни заболявания, травми и операции. Регулира извеждането на токсини и подобрява работата на черния дроб. Помага за възстановяване след алкохолни и хранителни отравяния. Повишава издръжливостта и възстановяване на естествената енергия. Укрепва имунната система.

Състав: Купаж от различни сортове мед, екстракт от хибискус, екстракт от глог, екстракт от глухарче, екстракт от кордицепс, екстракт от ацерола /барбадоска вишна/, кехлибарена киселина, растителни фосфолипиди /от соев лецитин/.

 

D4X детоксикира вашето тяло и го подхранва с незаменими вещества!

Добавете към кисело мляко, сок или други напитки. Заменете вредните закуски с продуктите на ВИЖЪН СМАРТ ФУД