Регистрирайте Вашата първа безплатна консултация още СЕГА

 

 

ВИП РОФЕС

Апаратно - програмен комплекс, с помощта на който имате възможност:

 • да разберете какво е Вашето здравословно състояние в дадения момент - теста трае само 3 минути
 • къде в бъдеще да очакваме да се появят здравословни проблеми
 • какво е Вашето психо - емоционално състояние

Историята на ВИП РОФЕС започва още през 30-те години на ХХ век, когато немският учен Райнхард Фол открива и доказва, че акопунктирата, използвана от котайските лечители повече от две хилядолетия, може да се прави не само с игли, но и с електрически игли.

Уредът ВИП РОФЕС намира приложение най- напред  по време на бурното развитие на космонавтиката. Целта на ВИП РОФЕС е да диагностицират здравословните проблеми които все още не са се прявили като симптоми, като това позволява да се вземат мерки още преди да се е проявило заболяването. Впоследствие ВИП РОФЕС намира приложение и в армията с цел, прдотвратяне на самоубийставата.

Помисли днес за своето здраве, за да не се лекуваш утре!


 

 

ВИП УЛТРАСОНИК

Да погледнеш какво има вътре в тялото е страхотно, но какво ли би било да погледеш в огледалото и да не видиш никакви бръчки?

ДНЕС СТАВА ДУМА ЗА ИСТИНСКА РЕВОЛЮЦИЯ!

Устройството използва ултразвукова вибрация, йонофореза, механичен масаж за грижа за кожата в дълбочина.

От мига, в който човечеството започва да използва ултразвук, пред него са се разкрили безкрайни възможности за изучаване - като се започне от морското дъно и се стигне до състоянието на плода в майчината утроба.

Ултразвуковите вълни осигуряват безопасна и деликатна алтернатива на радикалните процедури като: пластична хирургия, лазерно подмладяване, химичен пилинг, инжекции с колаген и ботокс и други инвазивни процедури за подмладяване на кожата.

Какво прави VIP-Ultrasonic?

 • Почиства кожата и порите
 • Стимулира усвояването на подхранващите вещества в козметичните средства
 • Повишава гъвкавостта, еластичността и тонуса на кожата
 • Масажира
 • Стимулира обновяването на кожата

Почистване на кожата:

 • Подпомагат отделянето на мъртвите кожни клетки от горния слой на епидермиса, твърдите частици от прах и себума от повърхността на кожата.
 • Положителните йони привличат молекулите на мръсотията с отрицателен заряд, което позволява дълбокото почистване на порите.
 • Активизира регенерирането на кожата.

Добро подхранване на кожата - повишават молекулярното движение на хранителните вещества дълбоко в кожата, помагайки им да достигнат дермалните клетки.

Хидратиране

Подобрява се усвояването на водата в кожата. Увеличава се скоростта на дифузията на водните молекули в крема и това отслабва кожната бариера – увеличава се пропускливостта.

УЛТРАЗВУКЪТ И ЙОНОФЕРЕЗАТА УВЕЛИЧАВАТ ПОГЛЪЩАНЕТО НА ВЕЩЕСТВАТА ПРЕЗ КОЖАТА ДО 10 ПЪТИ.