Регистрирайте Вашата първа безплатна консултация още СЕГА

За Вижън

Защо нашият организаъм има нужда от добавки?

Всички отклонения в организма и впоследствие заболявания са вследствие на три основни фактора: ВРЕДНОСТИ в околната среда, СТРЕС, НЕПРАВИЛНО, НЕПЪЛНОЦЕННО И ВСЕ ПО - ЧЕСТО ВРЕДНО ХРАНЕНЕ. Едновременно с обездвижването и затлачването на храносмилателния тракт при всички цивилизовани хора това води до клетъчно недохранване. Пълният стомах вече не води до нахранени клетки, а само до поемане на излишък от енергия и замърсяване. В клетките не достигат необходимите ценни витамини, минерали, микроелементи, мастни и аминокиселини. Преяждане - недохранване - този „двоен капан“ на съвременната цивилизация води до неправилно функциониране на клетките. В резултат настъпват болестите, появяват се във все по-ранна възраст и в крайна сметка се стига до по - непълноценен и по - кратък живот.

В България това важи с още по - голяма степен!

За да настъпи оздравяване и нормализиране на организма, преди всичко той трябва да се изчисти и да се възстанови правилната обмяна на веществата в него. Продуктите на Вижън са концентрирана пълноценна храна за всяка клетка. 

Какво се случва в нашият организъм, приемайки продуктите на Вижън?

Продуктите имат няколко основни въздействия, което ги прави уникално ефикасно средство за ПОДОБРЯВАНЕ И ПОДДЪРЖАНЕ НА ЗДРАВЕТО на всеки / болен или здрав / човек:

  • Очистват клетките от отрови и шлаки 
  • Защитават клетките от по - натъшно замърсяване
  • Хранят пълноценно клетките
  • Уравновесяват енергийно клетките / благодарение на технологията /
  • Стабилизират енергийното равновесие в клетките и ги правят по - устойчиви на външните вредни въздействия

Действието на продуктите на Вижън е коренно различно от това на лекарствата.

Лекарствата са създадени да проникнат целенасочено в клетката и заедно с необходимото въздействие винаги ИМА странични ефекти.

 

Производство на продуктите

Продуктите на Вижън се произвеждат по специална, патентована от Вижън технология наречена: КРИОДРОБЕНЕ

Какво представлява КРИОДРОБЕНЕТО?

най - общо казано, криодробенето е разпрашаване на разстенията при температура от - 196º. При този процес се гарантира запазване на всички важни съставки на разстенията. В лабораторията DEM4 екип от световно - известни учени разработват формулите по които се създават продуктите, след като бъдат тествани се подават към дистрибуторите на Вижън из цял Сваят. 

*при температура -196°се съхраняват сперматозоидите при оплождане „ИН ВИТРО“ и в резултат се раждат ЖИВИ ДЕЦА

Благодарение на Криодробенето, продуктите на Вижън постъпват в кръвта / до 97% само няколко минути след приема им/ и клетките сами си избират кои и колко вещества да използват, а излишъците се изхвърлят от организма по естествен начин - това предотвратява предозирането им в организма.

БАД /Биологично Активни Добавки / са средство за правилно клетъчно хранене, а не са лекарство!

КРИОДРОБЕНЕ - тази технология се използва единствено за добавките на Вижън. 

Продуктите на Вижън не са лекарства, а разпрашени смески от непреработени растения, превърнати във висококачествена и свръхвисокоефективно усвояема храна за клетките.