Регистрирайте Вашата първа безплатна консултация още СЕГА

Даниела Маринова

Казвам се Даниела Маринова, родена съм през 1984г. в град Ботевград. По образование съм Електро - Инженер. За първи път чух за Компания Вижън през 2002г. от майката на моя близка приятелка.

 През 2011 г. работех в малка фирма, занимаваща се с Електроника. Ежедневните ми занимания включваха запояване и работа с отровни лепила, в резултат на което получих постоянно дразнене на гърлото. Съвременната медицина все още не предлага решение на проблеми, свързани с попадането на тежки метали в организма и по тази причина аз реших да търся решение чрез нетрадиционна медицина. Доверих се на продуктите на Компания Вижън и само за няколко месеца проблемът ми беше решен, а в допълнение към това се научих да пия редовно вода.

Около година по - късно забременях с първото си дете, а малко след като родих дъщеря си, забременях и със сина ми. В грижите покрай децата ми, в продължение на 4 години аз бях вкъщи. За този период преустанових доста познанства  и приятелства, рядко пътувах и почти не общувах с хора извън семейството ми. Когато дойде време да се връщам на работа ме съкратиха. В продължение на една година търсех работа, но така и нещо не се получаваше - аз вече не исках да работя еднообразна работа от 9 часа сутринта до 6 вечерта - исках промяна.

През лятото на 2016 г. една вечер мъжът ми ми каза „ Защо не се присъединиш към някоя компания за мрежови маркетинг. Там поне ще се срещаш с хора“ .  Аз се съгласих без да мисля много, много. Познавах Компания Вижън, имах своят здравен резултат и дори не помислих коя да бъде компанията. След няколко дни аз подписах своят договор във Вижън на 27.06.2016г. - и така започна промяната на качеството ми на живот.

С какво се промени животът ми след подписването на договора?

  • За много кратко време аз се запознах с различни по възраст и образование хора, не само от България, но и от Русия.
  • Още първите месеци успях да закрия квалификация с която да покажа, че искам да градя бизнес, в резултат на което започнах да работя с екип от професионалисти с над 10години опит в Компанията, изградили мащабни организации.
  • Започнах да пътувам из цяла България и ежедневно да се срещам с нови хора.
  • През февруари месец 2017г. аз посетих мащабен ВИП Форум в Москва, където имах честта да се запозная с голяма част от топ лидерите на Компанията. 
  • През месец юни 2017 се проведе Лидерски Семинар на Компания Вижън не къде да е, а именно в България. Квалификацията която се изискваше беше ВИП 1 звезда, която аз успях да закрия и да бъда част от това мащабно събитие.
  • От присъединяването си към Компанията участвам активно в републиканските събития на Компанията - водя теми, споделям опит, разказвам резултати.

В Компания Вижън аз промених своето обкръжение, започнах да мечтая дръзко, получих здраве за мен и моето семейство, намерих нови приятели и целта която съм си поставила сега е - ДА ПОМОГНА НА ХОРАТА, КОИТО ТЪРСЯТ ПРОМЯНА, ДА ПРОМЕНЯТ КАЧЕСТВОТО СИ НА ЖИВОТ, ТАКА  КАКТО ГО НАПРАВИХ АЗ.

 ВЯРВАМ, ЧЕ ЩОМ АЗ УСПЯХ ДА ПОСТИГНА УСПЕХЪТ, КОЙТО ЖЕЛАЯ, ТО МОЖЕ ДА ГО ПОСТИГНЕ ВСЕКИ, КОЙТО ПОЖЕЛАЕ!

„ Помагайки на хората да бъдат здрави и щастливи, аз намирам своето щастие “