Регистрирайте Вашата първа безплатна консултация още СЕГА

 

ГРИВНИ ПЕНТАКТИВ

Спомагат за: 

  • повишаване на съпротивителните сили на организма
  • зареждат с енергия
  • подобряване на кръвообращението
  • забавяне на процесите на стареене

Гривните ПЕНТАКТИВ, създадени с помощта на нанотехнологиите, оказват оздравително влияние върху целия организъм, укрепват здравето, имунитета и помагат да се намали отрицателното въздействие на различни неблагоприятни фактори. 

Гривните са произведени от вискокачествени материали, а основата им е от специална японска хирургична стомана, като повърхността им е покрита с 23 - каратово злато.

Предлагаме класически дизайн за мъжете и изискан за жените. Размерът се регулира спряно китката.

 

Аксесоари с изискан дизайн от Вижън създадени за модерни хора. Имат лечебно действие, насочено към подобряване работата на основните системи на човешкото тяло

 

 

NanosilverTeq - вложки с положително заредени наносребърни йони, които притежават силен антибактериален и противовирусен ефект
SolarTeq - биокерамични вложки с инфрачервено излъчване на вълни в диапазон 4–14 микрона. Прониквайки в кожата, инфрачервените лъчи влизат в контакт с водните молекули, предизвиквайки разширяване на кръвоносните съдове. По - интензивната циркулация на кръв в съдовете способства нормализирането и регенерирането на тъканите.
AeroTeq — биокерамични вложки с излъчване на отрицателно заредени
кислородни йони (800–1000 йони на 1см3). Притежавайки способността да увеличат нивото  на серотонин, ни зареждат с бодрост и енергия.
GermaTeq — биокерамични вложки с германий 200 PPM. Германият притежава способността да насища клетките с кислород, стимулирайки производството на енергия.
MagTeq — магнитни вложки, индуциращи електромагнитното поле със сила 50–800 G. Притежават магнитотерапевтичен ефект за подобряване на съня и нормализирне на кръвното налягане, за предотвратяване на възпаления и болки в мускулите и ставите